• en-GB
  • de-DE
  • fr-FR
  • es-ES
  • it-IT
  • pl-PL
  • hu-HU
  • ru-RU
Följ Flygbussarna Airport Coaches

Flygbussarnas nya digitala tjänst - hitta närmsta hållplats

Pressmeddelande   •   Mar 22, 2016 09:59 CET

Flygbussarnas nya digitala tjänst - hitta närmsta hållplats

Lagom till påskhelgen, den tid på året då vi reser mest, lanserar Flygbussarna en ny digital tjänst som gör det lättare för resenären att hitta närmsta hållplats och därmed underlätta resan till flygplatsen.

Resandet ökar för varje år och det är för många det största intresset i livet. Vägen till och från flygplatsen är både den första och sista upplevelsen i samband med resan. Flygbussarna har lanserat en ny digital tjänst för att göra upplevelsen än mer smidig och minnesvärd.

Med hjälp av en interaktiv karta sätter vi extra fokus på alla våra hållplatser och det faktum att vi faktiskt finns i många kvarter, i olika delar av stan och i flera städer runt om i Sverige, säger Erika Westman, digitalt ansvarig på Flygbussarna.

Flygbussarna har verksamhet på fem orter i Sverige, trafikerar över 50 hållplatser på 11 olika linjer och tar resenärer till sju olika flygplatser. Med hjälp av den interaktiva kartan kan resenärerna hitta den optimala resan till flyget och därmed göra början och slutet av äventyret till en behaglig del av semestern eller resan.

Under påsken, den mest intensiva reseperioden på året, rullar Flygbussarna för fullt och tar resenärer till och från flygplatserna. Resandet ökar med mer än 20 procent i jämförelse med veckorna innan. Lagom till påsk, lanserar Flygbussarna den interaktiva kartan för att hjälpa resenärer att få en smidigare resa och en minnesvärd inledning på påsken.

Ta del av den interaktiva kartan: https://www.flygbussarna.se/hittahallplats

Kontaktperson
Cecilia Björkman, marknadschef Flygbussarna, tel: 070-320 20 08, e-post: cecilia.bjorkman@flygbussarna.se

Flygbussarna erbjuder enkla, prisvärda och bekväma busstransporter till och från alla de stora flygplatserna i Sverige. Vi trafikerar sju flygplatser till och från nio städer vilket gör att mer än 85 procent av Sveriges flygresenärer kan välja att resa med oss till och från flygplatsen. Varje år görs mer än fyra miljoner resor med Flygbussarna, varav merparten av resorna är fria från fossilt bränsle. Vi arbetar aktivt med att reducera vår miljöpåverkan genom grön körning och genom att utöka andelen bussar på biobränsle.